Το blog "οι εκπαιδευτικοί μιλούν..." απευθύνεται σε ανθρώπους που εμπλέκονται με τη διδασκαλία, ανεξαρτήτως βαθμίδας ή γνωστικού αντικειμένου. Στη συζήτηση μπορούν φυσικά να συμμετέχουν και άλλες "φωνές" (μαθητές, γονιοί κ.α.), καταθέτοντας είτε post, είτε σχόλιο.

Όποιος λοιπόν επιθυμεί, μπορεί να επιχειρήσει να απαντήσει, καταθέτοντας την άποψή του
[για να αποκτήσετε δικαίωμα δημοσίευσης, αρκεί ένα mail στο gepsimos (papaki) yahoo.gr ]

Μπορείτε να συμμετέχετε στη συζήτηση είτε γράφοντας ένα post-απάντηση σε κάποιο από τα προϋπάρχοντα ερωτήματα (πχ. "γιατί διδάσκω;" ή "θυμάμαι μια φορά στην ταξη..."), είτε προτείνοντας ένα νέο θέμα...

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Καλή αρχή

Το παρόν blog γεννήθηκε μετά από μια ιδέα της έλενας

Στόχος του είναι, όλοι όσοι ασχολούμαστε με την εκπαίδευση, να φτιάξουμε ένα μπλογκ στο οποίο θα περιγράφουμε προβληματισμούς και σκέψεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά μας στη σχολική τάξη.

Πίσω από κάτι τέτοιο κρύβεται η πεποίθηση ότι έτσι θα βελτιώσουμε τη δουλειά μας...

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, δηλαδή να έχει δικαίωμα δημοσίευσης σε αυτό το blog, δεν έχει παρά να στείλει mail στη διεύθυνση:

gepsimos (papaki) yahoo.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ!!!

εξαιρετική πρωτοβουλία!!!
νομίζω ότι σου ταίριαζε το λειτούργημα αυτό και για αυτό σε κέρδισε.είναι γεγονός ότι για να γίνει κάποιος "καλός" εκπαιδευτικός πρέπει πρώτα απ'όλα να ζει τη χαρά του μαθήματος.
έχω και εγώ πολλά να πω για τη διαδρομή μου στην εκπαίδευση και θα το κάνω σύντομα ,μόλις ξεκουραστώ λίγο από τα σημερινά μαθήματα!!!
φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά είμαι και εγώ εδώ για να βοηθήσω στο δημιουργικό αυτό μπλογκ!!!

Ανώνυμος είπε...

Α πολύ πολύ ενδιαφέρον!
Αν και είμαι νέα στο επάγγελμα, είμαι πρωτάρα, θα ήθελα πο΄λύ να συμμετέχω και να σας λέω και γω τους προβληματισμούς μου!


Με το δεξί λοιπόν!

Xrysostomos είπε...

επομένως, έλενα και astropeleki, δεν έχετε παρά να στείλετε ένα μειλ στη γνωστή διεύθυνση και να ξεκινήσετε να μας χαρίζετε τις απόψεις σας!